0

XXV Presentació d’Experiències de Pedagogia Sistèmica a Sabadell

L’objectiu d’aquestes trobades és donar a conèixer experiències d’aplicació de la Pedagogia Sistèmica que s’estan duent a terme en diferents àmbits i contextos del nostre país amb la voluntat que totes les persones que estan treballant des d’aquesta perspectiva, trobin un recolzament vivencial a les seves pràctiques pedagògiques i que les persones que s’interessen en conèixer aquesta proposta, trobin un espai on poder-s’hi posar en contacte. Els treballs que es presenten enguany són fruit dels projectes fi de curs de les darreres promocions d’Intervenció en Educació Sistèmica Multidimensional de les formacions de MES al territori i l’Institut Gestalt de Barcelona. Trobades que són la continuació de les que es feien fins ara a l’ICE de la UAB de Bellaterra i que actualment es fan a Sabadell.

PROGRAMA

  • 18.00 h. Benvinguda i presentació de la Trobada, a càrrec de Roser Solé i Mercè Parés com a responsables de l’àmbit de les Presentacions d’Experiències de l’associació MES.
  • 18.10 h. “De l’alegria a l’agraïment” a càrrec de Laia Tarrida Carrera Treballa a l’escola “Els Quatre Vents” de Canovelles, CAP, amb etnies gitanes i diversitat cultural.
  • 18.40 h. “Rumb a la vida ” a càrrec de l’Alba Colilles Escolà Docent de la Fundació Nouxamfrà de Sant Feliu de Llobregat la qual treballa amb persones amb capacitats diverses, amb joves de 16 a 21 anys que estan cursant Programes de Formació i Inserció.
  • 19.10 h. “Vincles” a càrrec de Llorenç Ladero Elias Educador al Centre de Teràpia Ocupacional Aspace a Poblenou, treballa amb la diàlegs musicals i sensorials.
  • 19.40 h. “Compartint la mirada” de Bibiana Marin Martinez. Presenta un projecte relacional amb infants de 3 a 8 anys, fet a una escola lliure de Mallorca.
  • 20.20 h. Acomiadament, a càrrec de l’Equip de la presentació d’Experiències del Vallès.

Aquí podràs descarregar el programa complert i la concreció de totes les experiències aquí

INFORMACIÓ

La xerrada és gratuïta, amb inscripció prèvia. Clica aquí per formalitzar-la: INSCRIPCIONS 

 

Leave a Reply

ES
CAT ES