Cargando Eventos

« Todos los Eventos

El teatre com a Oportunitat, teatre i gestalt, una eina de creixement personal [Isabel Montero]

7 Marzo @ 9:30 am - 8:00 pm

El teatre

ofereix la oportunitat de generar un espai per compartir la creativitat. Però per tal de que això sigui possible, hem de generar un espai de confiança i complicitat amb tots els participants. Treballarem dinàmiques que afavoreixen la obertura, la cooperació, l’escolta, la presència, l’acceptació, el joc expressiu, la imaginació, etc. Propiciant que la bona sintonia sorgeixi de forma natural. Aquesta és una proposta per experimentar les dinàmiques teatrals i comprendre’n l’aplicació. Mentre posem consciència sobre nosaltres mateixos.

Els continguts

es treballaran combinant explicacions teòriques amb experiències vivencials, sent bàsicament una metodologia activa i participativa: _Bases del “Teatre com a Oportunitat”, teatre i Gestalt.: Auto recolzament: presència-consciència- responsabilitat. Teatre: Cos, ment, emoció _Coneixement i experimentació amb els elements que faciliten el joc creatiu: Escolta, acceptació, adaptació, imaginació, mirada, impuls, joc, etc. _La ficció. La porta que ens permet expressar-nos, més enllà del auto-concepte. _Improvisació: Creació de personatges i escenes. Cos i emocions.

Isabel Montero

és treballadora social, terapeuta Gestalt, actriu, professora de teatre y clown, des de 2002. Està formada en el Programa SAT: Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama. Coaching Ontològic. P.N.L. Formada en diferents Psicoteràpies corporals: “Río Abierto” i “Centres d’ Energia”. Durant deu anys treballa com a formadora en comunicació i relacions a organitzacions de diferents àmbits Co-dirigeix el Màster “El Teatro como Oportunidad” a l’ Institut Gestalt de Barcelona. Coautora del llibre: “El teatro como Oportunidad”, Ed. Rigden 2012.

Clica aquí per fer la teva inscripció

Detalles

Fecha:
7 Marzo
Hora:
9:30 am - 8:00 pm

Lugar

Escuela Joviat
Folch i Torres, 5-13
Manresa, Barcelona (08241)
+ Google Map