A tots i totes que des de casa vostra procureu organitzar el dia a dia amb molta paciència i creativitat

A tots i totes que des de casa vostra procureu organitzar el dia a dia amb molta paciència i creativitat, adaptant-vos en funció de les circumstàncies. Pensem en com de diferent és tenir canalla petita, adolescents, o persones grans que cal acompanyar, sigui com sigui segur que ho estem fent des d’un lloc confiat i amorós.

Certament estem submergits en una crisi sense precedents, malgrat les diverses informacions que circulen, la realitat tangible és que durant unes quantes setmanes estarem en una mena d’aturada general que té efectes col·laterals ben importants a molts nivells. També és evident que aquesta situació té data de caducitat i que després d’aquesta mena de tsunami tot començarà a rodar de nou i recuperarem una certa “normalitat”, tot i que seria desitjable que amb tot el que haurà esdevingut poguéssim incorporar algunes actituds noves per encarar assumptes vells.

Mentrestant, i afortunadament, paral·lelament a l’escenari d’alguna manera caòtic i preocupant que estem vivint, s’estan donant molts moviments solidaris i moltes iniciatives creatives, i sens dubte el procés que ja fa temps percebem vers un canvi de paradigma en les relacions humanes i la comprensió, o la presa de consciència, que podem imaginar-nos una altra manera de viure la vida i la comunicació entre les persones, s’està enfortint a través de reflexions, escrits i iniciatives que deixaran una petjada que segurament tampoc tindrà volta enrere.