Trobada virtual amb Carlos Bernués

El passat dilluns 4 de maig vam fer una nova trobada virtual amb Carlos Bernués en una conversa – entrevista presentada per Carles Parellada i moderada per Laura Cortés i Xavi Garriga. Ens va presentar el seu primer llibre “Historias que se cuentan en silencio, Constelaciones familiares: teoría, prácticas y efectos” (Ed. Plataforma)

«Un llibre que revela com ajudar a les persones en les dimensions més profundes de l’amor, el creixement i la llibertat.» Stephan Hausner

Aquí teniu un breu resum del llibre: “Les constel·lacions familiars ja formen part de les eines de multitud de psicoterapeutes, mestres, advocats, metges, consellers, coachs i una llarga llista de professions i treballs. Les seves troballes han començat a transcendir a la teoria i la pràctica d’altres matèries de coneixement. la seva orientació a l’acció, la seva naturalesa hipnòtica i l’actitud fenomenològica han fet oblidar en ocasions que les constel·lacions són, primer de tot, són un instrument. Aquest llibre és una eina imprescindible per a tots aquells que vulguin o necessitin estar a el dia en aquesta disciplina. ”

Per accedir-hi a la trobada només cal que cliqueu a aquí