Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Movimientos sistemicos para la mejora del vínculo en el ámbito educativo [Carlos Bernues Ayerza]

11 Enero, 2020 @ 9:30 am - 8:00 pm

Mostra els detalls

Data:
11 Enero, 2020
Hora:
9:30 am - 8:00 pm
Web:
https://bit.ly/32WzRqq

Recinte

Escola Joviat
Folch i Torres, 5-13
Manresa, Barcelona (08241)
+ Mapa de Google

L’objectiu d’aquest taller 

és reconèixer els requisits que estableixen els patrons bàsics amb els quals iniciem, com a infants, el nostre itinerari vital en el marc de la família, així com analitzar i resoldre dificultats diverses en l’àmbit educatiu i de l’acompanyament, usant les estratègies sistèmiques adequades. 

Els continguts 

es treballaran combinant explicacions teòriques amb experiències vivencials, sent bàsicament una metodologia activa i participativa:

_ Observació activa dels ordres de l’amor en diferents situacions relacionals.

_ Es treballaran els valors essencials de la família per transmetre i fer viable la vida.

_ S’analitzaran els indicadors que ens mostren com adequar els estils relacionals de les famílies (vincles) amb les relacions individuals i grupals que anem establint al llarg de la vida, especialment en el context educatiu.

_ S’abordaran dificultats relacionals i actitudinals de diferents tipologies des de la pràctica dels moviments sistèmics.

Carlos Bernués 

va néixer a Jaca (Osca), viu actualment a Uruguai, on dirigeix el Centre Bert Hellinger d’Uruguai des de l’any 2005. Llicenciat en dret i psicologia. Format en teràpia gestalt, bioenergètica i dinàmica grupal i en el programa S.A.T a Espanya i Argentina. Va prendre contacte amb el treball de Bert Hellinger el 1998, seguint el seu treball i el de diversos constel·ladors per diversos països. Des d’agost de 2005 dirigeix el centre Bert Hellinguer a l’Uruguai, des de llavors ha coordinat tallers de constel·lacions familiars a Uruguai, Espanya, Argentina i Itàlia i he dirigit grups d’estudi i supervisió, així com formacions de Constel·lacions familiars i Teràpia Gestalt. Per més informació https://carlosbernues.com