Carregant Esdeveniments

Neix el nou Grup de Treball Sistèmic Garraf

3 octubre @ 5:30 pm - 7:00 pm

Mostra els detalls

Data:
3 octubre
Hora:
5:30 pm - 7:00 pm

Recinte

Centre Cívic Baix a Mar
Carrer de l'Àncora 29
Vilanova i la Geltrú,
+ Mapa de Google

El dilluns 3 d’octubre engegarà a Vilanova i la Geltrú, el nou Grup de Treball Sistèmic Garraf, sota la coordinació de la mestra d’Educació Física, Maca Sequedo.

Com ja sabeu la Xarxa Sistèmica és molt gran arreu del territori, on hi ha formacions, tallers i molt moviments realitzats per moltes persones amb la intenció que aquesta xarxa continuï creixent i nodrint-se d’allò que en Carles Parellada i Mercè Travesset van crear ja fa anys.

Un d’aquests moviments són els Grups de Treball formats per persones relacionades amb l’educació i que es troben regularment, un cop al mes o segons necessitats, amb la intenció de compartir i posar al servei de tothom tota mena de dinàmiques o situacions vitals que es poden generar a les escoles.

A la comarca del Garraf hi ha un gran moviment sistèmic i ara tindrà un espai de trobada i treball. Des d’aquí us convidem que en formeu part, per compartir-nos i acompanyar-nos en aquest moviment.

El GT Sistèmic Garraf es trobarà el primer dijous de cada mes, a les 17.30 h a l’espai Centre Cívic Baix a Mar, a Vilanova i la Geltrú. Excepcionalment, aquesta primera trobada tindrà lloc en dilluns.

Us hi esperem!