Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació virtual d’Experiències d’aplicació de la Pedagogia Sistèmica [Girona]

13 novembre, 2020 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Mostra els detalls

Data:
13 novembre, 2020
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
Gratuït
Web:
https://forms.gle/eFmMutRhLhpqGtTb8

Recinte

Sala Magna de la Casa de Cultura
Plaça Hospital 6
Girona,
+ Mapa de Google

La trobada permetrà conèixer tres experiències en una trobada virtual. Propostes diverses i complementàries que esperem us resultin interessants i enriquidores.

PROGRAMA

18:00_ Benvinguda i presentació de la Trobada, a càrrec de Maria José Reina i Conxa Gómez com a responsables de l’àmbit de les Presentacions d’Experiències de l’Associació MES de Girona (Moviment Educatiu Sistèmic).

 18:05_ “El grup, un mosaic” a càrrec d’Elisenda Franch Hernández, mare i educadora social. Ha treballat en diferents projectes del camp social i a instituts de secundària, exerceix de TIS a una escola de Banyoles. En la seva experiència presenta dinàmiques que barregen dels colors del talent amb la geometria sagrada i la pertinença, en diferents nivells educatius, al camp social o el treball amb famílies.

18:25_ “Matriosques i fractals. Com de les múltiples polaritats sorgeix la realitat” a càrrec de Jordi Fornós Gómez. Pare i llicenciat en química, poeta i músic. Actualment professor de química i física a un institut de secundària a Olot. El seu treball és una programació de la matèria de química a secundària, amb activitats on es barregen la pedagogia sistèmica, les metàfores i l’art, la pedagogia Waldorf, les intel·ligències múltiples i el treball interdisciplinari.

18:45_ ”Dinàmiques CONTAdes. Llenguatge d’infants, llenguatge d’adults, des d’una mirada sistèmica” a càrrec de Laia Panyella, diplomada en Cultura de Pau, formada en Intervenció Sistèmica i PS i constel·lacions per a sessions individuals., cofundadora de dos projectes d’Educació VIVA i responsable pedagògica dels mateixos.,actualment membre de RANURA.

19:05_ Explicació de les formacions de l’Associació MES amb l’institut Gestalt a Girona

19:25_ Acomiadament, a càrrec de l’Equip de MES_Experiències Girona

Cal fer la inscripció en aquesta pàgina: , i un parell de dies abans de la presentació us enviarem l’enllaç per a poder-vos connectar. És important que feu aquest pas per un tema de previsió de la participació, i per poder-vos fer arribar posteriorment   les propostes de formació i d’altres activitats que organitzem. Aquesta és una activitat oberta i gratuïta, a la que podeu convidar a les persones dels vostres equips docents o professionals, i a qualsevol persona que us sembli que li pugui interessar.