Grups de cura i confiança

Sol·licita més informació

  Grups de cura i confiança

  Coordinació pedagògica: Reyes Font i Pilar Farràs

  L’Associació MES difon, dóna a conèixer i aprofundeix en la mirada sistèmica. Fa 15 anys, es va començar a estendre aquesta mirada en el món educatiu, sobretot a mestres, educadors socials i en l’àmbit de la salut i l’acompanyament. Ara pensem i sentim que poder fer arribar aquesta mirada a les famílies, a través de diàlegs, xerrades i tallers realitzats per professionals de l’associació, pot ser una eina molt útil en l’acompanyament del creixement i l’educació dels nostres fills i filles. Des de la comprensió que ofereix donar una mirada sistèmica a allò que succeeix, volem atendre totes les dimensions de l’ésser humà per poder crear contexts de benestar.

  Programa: cartell-MES-famílies

  Els tallers i xerrades són propostes i s’adaptaran a les necessitats i demandes de cada grup en durada i continguts.

  Preu: S’adaptarà el pressupost a cada demanda específica.

  Espai: L’espai va a càrrec de l’entitat que organitza la xerrada o taller. 

  (Les mesures sanitàries actuals dificulten l’accés a l’ús dels espais escolars per a les famílies; estem buscant locals per tal de poder oferir les propostes d’espais de cura i confiança mensuals).

  Informació: formaciofamilies@mesistemic.cat

   

  Espais d’acompanyament

   “Per educar un infant cal una tribu sencera” Proverbi africà

  Espais de cura i confiança. Acompanyament emocional 
per a grups de famílies des de la mirada Sistèmica

  A través de grups reduïts i trobades periòdiques, proposem la creació d’espais de seguretat acompanyats, on cada persona senti que és escoltada i sostinguda en tot allò que està vivint.

  Un espai segur on sentir caliu i confiança per tal de compartir, afrontar i posar mirades de solució a diferents temes que sorgeixin arrel de les vivències individuals i col·lectives del dia a dia de la criança (pors, límits, gelosia, relacions entre germans, etapes de vida, dols…).

  La mirada sistèmica  us pot ajudar a mirar allò que esteu vivint des de diferents perspectives, ampliant la mirada i enfocar el quotidià amb imatges d’abundància i de solució.

  La proposta serà una trobada mensual amb un grup preferentment fixe acompanyat per una persona especialista en Pedagogia Sistèmica. Durant la sessió tindrem un espai de dinàmiques vivencials, una part de contextualització teòrica de la Pedagogia Sistèmica i una part de conversa, escolta i compartir casos personals segons les necessitats emergents del grup.