Xarxa dꞋEscoles Sistèmiques de Catalunya

Grups de recerca

Els grups de recerca, creats el 2018, es configuren com a espais de trobada conformats per persones formades en Pedagogia Sistèmica i que aprofundeixen en diferents àrees i àmbits d’aquesta. L’objectiu d’aquests grups és possibilitar noves mirades d’una temàtica concreta per tal d’aportar nous continguts, aprofundir i generar recursos en l’abordatge específic d’aquell camp des de la perspectiva de la Pedagogia Sistèmica.

A través de les diferents trobades periòdiques, aportacions i converses dels membres que els conformen, es vesteix i s’acota l’enfocament de cadascuna de les recerques. Basant-se en els interessos i experiències de cadascun dels membres. Al llarg de les trobades, es van documentant les reflexions i processos que es duen a terme per tal de poder-los compartir i complimentar amb altres professionals i contexts vinculats amb aquell àmbit.

En l’actualitat es troben en actiu tres grups que aprofundeixen en els naixements assistits des de la mirada sistèmica, la relació de la Música i la Pedagogia Sistèmica i les limitacions d’aprenentatge en la lectura i l’escriptura.

Per a més informació
mesrecerca@mesistemic.cat

Coordinació MES_Recerca

Juan Manuel Justícia Prunera