Xarxa dꞋEscoles Sistèmiques de Catalunya

Grups de treball

Els grups de treball de Pedagogia Sistèmica es troben distribuïts als diferents territoris del nostre país i actualment ascendeixen a 16.

Un dels objectius importants dels grups de treball de PS que segons el territori poden tenir noms diversos (grup, seminari…) és que totes les persones que han fet la formació (o que l’estan fent en aquests moments) en algun dels contexts on es du a terme, fins i tot en formacions d’introducció o d’altres formats de menys hores de durada), tinguin l’oportunitat de posar-se en contacte amb altres professionals. Els espais es conformen per a poder compartir les experiències que les persones que en formen part estiguin duent a terme, per compartir documentació bibliogràfica, fer supervisió de situacions que preocupen de la seva intervenció amb els infants, joves i llurs famílies, dissenyar propostes d’activitats, compartir perspectives complementàries als plantejaments de la PS i un llarg etcètera de possibilitats que depèn de cada grup en concret. Ja que els grups tenen vida pròpia, són peculiars en les seves dinàmiques i funcionen d’una forma descentralitzada.

Per a més informació:
Si us interessa formar-ne part o saber-ne alguna cosa més concreta (dies, hores de les trobades mensuals, o altres) us podeu posar en contacte: coordinaciogrupsdetreball@mesistemic.cat

Coordinació

Diana Sanfeliu Vernis i Roser Solé Riba

GT Lleida, Balaguer
Teresa Pujol  i Gemma Forns, coordinadores

GT Alt Camp, Valls
Núria Ramon Ruiz i Imma Bea Ribes, coordinadores

GT Baix Camp, Reus
Marta Bonvehí Fernández i Natàlia Bley, coordinadores

GT Garraf, Vilanova i la Geltrú
Maca Sequedo, coordinadora

GT Vallès Occidental, Sabadell
José Miguel del Moral i Gemma Casal, coordinadors

GT Baix Llobregat Centre, L’Hospitalet de Llobregat
Ariadna Camp, coordinadora

GT Baix Llobregat Nord, Martorell
Mireia Florenza Gellida i Agnès Fàbrega Creixell, coordinadores

GT El Gironès, Girona
Judith Puig Gironès, coordinadora

GT La Selva, Blanes
Cristina Geremies, coordinadora

GT Baix Montseny, Cardedeu
Marta Garcia Puigdomènech, coordinadora