Xarxa dꞋEscoles Sistèmiques de Catalunya

Grups de treball

Els grups de treball de Pedagogia Sistèmica es troben distribuïts als diferents territoris del nostre país i actualment ascendeixen a 16.

Un dels objectius importants dels grups de treball de PS que segons el territori poden tenir noms diversos (grup, seminari…) és que totes les persones que han fet la formació (o que l’estan fent en aquests moments) en algun dels contexts on es du a terme, fins i tot en formacions d’introducció o d’altres formats de menys hores de durada), tinguin l’oportunitat de posar-se en contacte amb altres professionals. Els espais es conformen per a poder compartir les experiències que les persones que en formen part estiguin duent a terme, per compartir documentació bibliogràfica, fer supervisió de situacions que preocupen de la seva intervenció amb els infants, joves i llurs famílies, dissenyar propostes d’activitats, compartir perspectives complementàries als plantejaments de la PS i un llarg etcètera de possibilitats que depèn de cada grup en concret. Ja que els grups tenen vida pròpia, són peculiars en les seves dinàmiques i funcionen d’una forma descentralitzada.

Per a més informació:
Si us interessa formar-ne part o saber-ne alguna cosa més concreta (dies, hores de les trobades mensuals, o altres) us podeu posar en contacte: coordinaciogrupsdetreball@mesistemic.cat

Coordinació

Diana Sanfeliu Vernis i Roser Solé Riba

GT Manresa, GT Amposta, GT Cardedeu, GT Balaguer, GT Barcelona, GT Blanes, GT l’Hospitalet de Llobregat, GT Sabadell, GT Tarragona, GT El Vendrell, GT Girona, GT Martorell (AMAE), GT Valls, GT Falset, GT Vilafranca (Miradas), GT Mataró, GT Reus, GT Mallorca i GT Madrid.