Associació MES

 Ets sòcia o soci del Moviment Educatiu Sistèmic?

Si és així, et volem fer saber que ets una de les parts més importants d’aquest moviment que cada dia avança i va creixent.

Consulta totes les activitats que oferim amb descomptes especials per a vosaltres, les sòcies i socis que ja teniu alguna formació en Pedagogia Sistèmica, i que sota l’objectiu de continuar ampliant i profunditzant, ens ajudeu a fer possible aquesta atractiva i enriquidora programació.

Clicar aquí per seguir la nostra agenda d’activitats.

Al mateix temps, et volem donar les gràcies de forma sentida i profunda, perquè la teva aposta per l’associació permet mantenir viu el compromís envers la pedagogia sistèmica, envers tot el que es genera i retroalimenta a la xarxa i envers la constant cerca de propostes de formació, en diferents formats,  interessants i necessaris en moments tan canviants.

Moltes gràcies per la teva confiança.

En el següent enllaç us podeu descarregar la Carta a les sòcies i socis de MES.

Vols fer-te soci?

Els socis/es contribueixen a que la xarxa continuï viva i sostenible. Et convidem a formar-ne part i ser partícip d’aquest moviment! La quota de soci/a és de 50 €/anuals. Pots descarregar el formulari aquí.

Vols fer una aportació voluntària?

Feu el donatiu mitjançant una transferència al número de compte ES63 0182 8618 9502 0029 3548 (Associació MES). Indiqueu, sisplau, el vostre nom i cognoms, i el concepte “donació voluntària”.

Gràcies per creure en MES i mantenir la confiança i il·lusió en fer possible un aprenentatge i creixement personal constant pel bé comú. Sou una peça clau d’aquest moviment.

Si vols saber-ne més, clica al següent enllaç:
Xarxa de Pedagogia Sistèmica de Catalunya