MES Informació

Butlletí d’informació per a les sòcies i els socis

Us donem la benvinguda a aquest nou espai de comunicació amb les sòcies i els socis creat des de l’Associació MES a través de la publicació mensual d’un butlletí.

Aquest butlletí està dedicat a vosaltres, les persones que feu possible mantenir activa la xarxa a través de la vostra aportació econòmica anual i també a través de la vostra col·laboració activa des de diferents àmbits: divulgació, formació, jornades, monogràfics, trobades i actes de MES Comunitat, així com formant part de grups de treball, recerca o escoles sistèmiques.

A través d’aquest nou mitjà compartirem informació, reflexions, articles de creació pròpia i d’externs, així com altres informacions que ens puguin enriquir. Serà un butlletí que estarà obert a les vostres propostes o aportacions: sereu part activa de la creació de continguts. Us animem, doncs, a participar-hi!

A més de rebre el butlletí a través del vostre correu electrònic, hem habilitat aquest espai al web perquè pugueu consultar els butlletins d’edicions passades.

Que els gaudiu!

Butlletí 1 de març 2022: MES_informació_01

Butlletí 1 de juny 2022: MES_informació_02