Mireia Florenza Gellida, vocal

Observadora, aprenent i enamorada de la Vida, experimentant mitjançant la Natura, el Cos-Dansa, el treball interior, les relacions humanes. Mare de la Maria i el Joel.
Formada en ballet per la Royal Academy of Dance, amb dansa oriental amb Cárol Corrales, dansa lliure amb Núria Banal, Kinesiologia Educativa i Brain Gym amb Anna Alabern i Isabel Compan, dansa creativa amb Victòria Soler i Maria Torrents, actualment cursant Eneacuerpo amb Ágata Asensi. Directora de Lleure pel Centre d'Estudis de l'Esplai. Mestra de Primària i Infantil per la UAB i Postgrau en Ciències per la ESO per l'ICE de la UAB. Màster en Pedagogia Sistèmica per l'Institut Gestalt, Educació Viva pel CAIEV i Terapia Sistèmica per l'Espiral 108.
Membre del Grup de Treball en Pedagogia Sistèmica AMAE i del Grup de Recerca en Reproducció Assitida de MES. Acompanyant en la formació Eines Sistèmiques de l'Institut Gestalt.
He treballat com a Educadora de Lleure, Educadora Ambiental, Formadora de Formadors, elaborant materials didàctics com a Pedagoga, fent Xerrades amb Famílies i acompanyo processos de creixement treballant de mestra de Primària i especialista de dansa a l'escola pública i com a terapeuta sistèmica.