Temps d’incerteses, temps d’oportunitats

El recent solstici d’hivern ens ha portat un fenomen que tan sols es dóna molt de tant en tant, Júpiter i Saturn, els dos planetes més grans del sistema solar, s’han alineat.
El solstici d’hivern també comporta un canvi en el cicle de la llum, després de la nit més llarga de l’any comença un procés que mica en mica va fent més llarg el dia.

Venim d’un any farcit d’incerteses i de pèrdues, també de descobertes en el sentit que hem recuperat coses senzilles i importants que potser havíem oblidat, per exemple, que conviure plegats a casa dedicant-nos més temps a nosaltres i a la nostra família genera un guany personal, i fa feliços als nostres fills i filles.

Ens agrada imaginar-nos què, agraint d’alguna manera els que ha esdevingut aquest temps passat, puguem obrir-nos al nou any reconeixent més intensament la llum interior que cadascú/na de nosaltres tenim a dins, perquè ens ajudi a orientar-nos en moments de foscor, i que sigui una nova etapa en la que puguem alinear cor i ment, per sentir-nos més harmònics amb nosaltres mateixos i amb tots i tot el que ens envolta, assolint cada vegada més el nostre bell destí com a éssers que estimem i apreciem la vida que ens ha sigut regalada.
Confiem plenament que així serà, i esperem compartir-ho amb tots i totes vosaltres.


L’equip de MES us desitgem unes bones festes!