INTRODUCCIÓ 

Aquest document conté les condicions que regulen l’ús d’aquest lloc web. Li demanem que llegeixi atentament les següents condicions i la nostra declaració de privadesa abans de fer clic a ‘Autoritzar pagament’ per realitzar la comanda. En utilitzar aquest lloc web o fer-hi una comanda, vostè consent que queda vinculat per aquestes condicions i per la nostra declaració de privadesa, per la qual cosa, si no està d’acord amb totes les condicions i amb la declaració de privadesa, no ha de fer cap comanda.

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC es reserva el dret de revisar i modificar aquestes condicions generals en qualsevol moment, unes condicions que s’aplicaran en el moment de realitzar la comanda.

 

1 – ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

Aquestes condicions són les úniques aplicables a l’ús d’aquest lloc web i en substitueixen qualsevol altra, excepte amb consentiment previ exprés i per escrit del venedor. Aquestes condicions són importants tant per vostè com per nosaltres ja que han estat dissenyades per crear un acord legalment vinculant entre nosaltres protegint els seus drets com a client i els nostres com a empresa. Vostè declara que, en fer la seva comanda, ha llegit i accepta sense cap reserva les condicions.

 

Vostè accepta que:

Solament podrà fer ús del lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlides.
No podrà realitzar cap comanda especulativa, falsa o fraudulenta. Si tenim motius raonables per considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar-ne a les autoritats pertinents.

També s’obliga a facilitar-nos de manera certa i correcta la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte i consent que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si és necessari.

Si no ens facilita tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.
En realitzar una comanda a través d’aquest lloc web, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per celebrar contractes vinculants.

 

2 – COMANDES

Per realitzar la seva comanda ha de fer-ho a través de la tenda on-line i acceptar el pagament, fent clic sobre l’apartat de confirmació de dades de la seva targeta. Després de formalitzar aquest pas rebrà un correu electrònic confirmant la comanda.

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC farà l’enviament dels productes subjectes a la seva disponibilitat. En conseqüència, si fos impossible proveir aquests productes per qualsevol raó, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC l’informarà de productes alternatius amb característiques similars, qualitat i preu, reservant-se el dret el comprador d’acceptar el reemplaçament que l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC ofereix. Com a alternativa, si no està interessat en el producte ofert, procedirem al reemborsament de la quantitat pagada tal com s’indica en la Secció 104 del Reial decret 1/2007.

 

3 – GARANTIA DELS PRODUCTES

Tots els productes proveïts compten amb les garanties demandades per la legislació en curs de consumidors i usuaris del Reial decret 1/2007, amb data 16 de novembre, que sobrepassa el nou text compilat de la Llei General de Consumidors i Usuaris i les altres lleis complementàries.

Per fer efectiva aquesta garantia, és crucial guardar el document de compra donat per l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC. D’acord amb el que s’indica en la Secció 116 d’aquest Reial decret 1/2007, els usuaris són informats que les fotografies dels productes oferts tenen simplement funcions il·lustratives i són usades com una guia, i poden existir algunes petites modificacions pel que fa a l’original.

En cas que algun dels productes tingués algun defecte durant el període de garantia, ens n’ha d’informar immediatament enviant un e-mail al servei d’atenció al client per permetre’ns gestionar l’incident com cal i al més aviat possible.

 

4- POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ I DEVOLUCIONS

Tal com s’indica en la Secció 71 del ja esmentat Reial decret 1/2007, disposa de set dies laborables des de la recepció del producte per fer ús del seu dret de cancel·lació i poder retornar el producte que ha comprat a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC. Totes les devolucions han de ser prèviament acceptades per l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC.

Per aquesta raó, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC procedirà a retornar-li el preu pagat pel producte segons els termes i les condicions indicades a baix.

Solament podrà retornar productes en les mateixes condicions en què les ha rebut. l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC no farà cap reemborsament ni acceptarà les devolucions d’aquells productes que hagin estat usats, hagin patit algun dany o no estiguin en el seu embolcall original, per la qual cosa li demanem sigui acurat amb el producte fins que no s’hagi processat la devolució.

Per poder procedir a la devolució dels productes ha de posar-se en contacte amb nosaltres per poder donar-li la informació i els documents requerits per seguir amb la devolució. Nosaltres li proporcionarem les dades de contacte de la companyia de transport perquè pugui retornar els productes a través seu directament.

En cas de ser una devolució per la seva voluntat, haurà de fer-se càrrec de les despeses de la mateixa, segons el que es disposa en la Secció 101 del Reial decret 1/2007.

En cas de tractar-se d’una devolució causada per un error o falta per part de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC, la devolució no tindrà costos addicionals per a vostè.

Després de rebre el producte retornat, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC l’examinarà i li farà saber si la devolució és aplicable o no segons l’estat del producte. La devolució es farà en un període de 30 dies des de la data en què es va demanar la devolució, tal com s’indica en la Secció 76 del Reial decret 1/2007, i pel mateix mitjà usat per realitzar el pagament.

Els drets reconeguts en aquesta legislació seran sempre complerts.

 

5 – LLIURAMENT

El temps de lliurament proporcionat per l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC serà sempre orientatiu i haurà de prendre’s com a guia. El lliurament de la seva comanda es farà a l’adreça proporcionada en el mateix. Si el lliurament es demorés per alguna raó, en serà informat al més aviat possible.

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC no serà responsable dels retards per causes de força major, entenent com a força major qualsevol acte, esdeveniment o accident que estigui fora del nostre control. L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC tampoc serà responsable de les companyies de transport que utilitza per realitzar les seves comandes.

És de l’interès de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC garantir la satisfacció amb el servei ofert, per la qual cosa farà tot el que estigui de la seva mà per seguir amb l’obligació i compromisos presos amb el client.

 

6 – PREU I SEGURETAT

El preu dels productes és l’estipulat a la pàgina web. En cas que l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC detectés algun error en el preu es posarà en contacte amb vostè immediatament, oferint-li la possibilitat de cancel·lar la comanda o de reemplaçar-la amb el preu correcte.

Si no fos possible posar-se en contacte amb vostè durant el període de tres dies, procedirem a la cancel·lació de la comanda i a retornar-li la quantitat pagada.

Els preus inclosos a la web inclouen les taxes però no els costos de transport, que són afegits a la quantitat total.

Els pagaments realitzats amb targetes de crèdit es faran on-line. L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC garanteix que utilitza sistemes de pagament amb plataformes segures de primer nivell. Com a mesura complementària i cooperant amb la prevenció del frau als canals electrònics, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC es reserva el dret de verificar les seves dades i adoptar mesures que poden incloure la cancel·lació de la comanda.

 

7 – POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC l’informa que l’acceptació d’aquests termes i condicions generals implica l’acceptació de les condicions descrites en l’avís legal i la política de privadesa incorporada en la part inferior de totes les pàgines de la nostra pàgina web.

En compliment amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, amb data de 13 de desembre, la Llei de Protecció de Dades (LOPD) i la Llei 34/2002, amb data 11 de juliol, en els Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, l’informem que fent comandes a través de la nostra web ha estat informat i donat el seu consentiment perquè les seves dades personals siguin incloses en un fitxer anomenat “Clients”, proporcionat a l’agència de protecció de dades d’Espanya i sota la responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC, que serà utilitzat per facilitar el processament de les comandes i el lliurament dels productes, processant pagaments i posant-nos en contacte amb vostè per parlar de les comandes, productes, serveis i innovacions a més de codis promocionals, ocupant-nos també del manteniment del seu compte a la nostra web i en general per realitzar els serveis contractats en aquesta pàgina web.

En qualsevol cas, pot exercir el seu dret a no rebre informació comercial enviant-nos un correu a info@mesistemic.cat.

L’informem també que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició expressament reconeguts en la LOPD enviant una petició signada al nostre servei d’atenció al client, enviant un e-mail a l’adreça info@mesistemic.cat, contactant amb nosaltres per telèfon al +34 606459688 o per correu postal a l’adreça de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  Pinar del Rio, 19, baixos 2. 08027 Barcelona, Espanya, acompanyant la seva petició d’una fotocòpia del seu document d’identitat. Si existeix algun canvi en les seves dades, hauria d’informar-nos-en al mateix correu.

 

8 – PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC concedeix llicència limitada a les persones accedint al seu web per utilitzar-la. Aquesta llicència podrà ser usada solament de forma personal i no amb usos comercials, i totes les limitacions i avisos de copyright i propietat intel·lectual inclosos en aquesta web han de mantenir-se intactes sempre.

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC es reserva els drets de propietat intel·lectual connectats amb qualsevol part de la seva web (incloent dissenys gràfics i codis usats, les seves marques, noms, denominacions o eslògans) o dels productes proveïts als seus clients, que estaran coberts i protegits d’acord amb la legislació de propietat intel·lectual.

Qualsevol acte de reproducció, distribució, transformació, així com qualsevol tipus d’atribució de qualsevol contingut inclòs en aquesta web està expressament prohibit.

 

9 – LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La legislació espanyola serà aplicable a qualsevol acció de la nostra pàgina web.

 

Enviaments i devolucions

POLÍTICA D’ENVIAMENTS

Quins són els costos d’enviament i el temps de lliurament de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC ?
Les despeses d’enviament de la teva comanda depenen de la destinació. El temps de lliurament dependrà de la destinació i es calcularà en el moment de la confirmació de la comanda. La preparació de les comandes es duu a terme de dilluns a divendres.

Què passa si la caixa d’enviament arriba en mal estat?
Si la companyia de transports et fa arribar la comanda en mal estat, si us plau, contacta amb nosaltres en les 24 hores següents a la recepció perquè puguem solucionar-ho amb la companyia de transport.

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS DE LLIBRES I ALTRES

Puc fer devolucions a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC ?
L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  permet fer devolucions de productes en cas que no t’agradin. En aquest cas, t’hauràs de fer càrrec de les despeses d’enviament. Si l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC ha comès un error en l’enviament, els costos de la devolució aniran a càrrec nostre. Si aquest és el cas, has de contactar immediatament amb info@mesistemic.cat

Quan i com puc procedir a fer una devolució?
Pots fer la teva devolució fins a 10 dies després d’haver rebut la comanda. Abans, hauràs de posar-te en contacte amb info@mesistemic.cat i t’indicarem els passos a seguir.

Quines són les condicions relatives a la devolució a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC ?
No s’acceptaran devolucions d’aquells productes que siguin enviats en condicions diferents a les quals van ser rebuts o productes que hagin estat usats o rentats. Solament s’acceptaran devolucions de productes en el seu embalatge original i lliurats en bones condicions.

Què passa si l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  accepta la meva petició de devolució?
Una vegada acceptada la petició de devolució, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  procedirà al reemborsament de la quantitat pagada en un termini màxim de 30 dies des que la petició va ser realitzada, pel mateix mètode de pagament utilitzat.

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS DE CURSOS, TALLERS O ALTRES FORMACIONS

L’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  permet fer devolucions de formacions en els següents casos:

Formacions de curta durada: S’ha d’avisar amb un mínim de set dies d’antelació de l’inici de l’activitat sempre i quan sigui una causa justificada. La justificació s’ha d’enviar per correu electrònica a: info@mesistemic.cat

En el cas d’avisar amb menys de set dies i sempre i quan la baixa estigui justificada, es retornarà el 50% del preu.

Formacions de llarga durada: En cas de cancel·lació s’estudiarà cada cas particularment.

Per a qualsevol dels cassos s’ha d’avisar mitjançant correu electrònic a: info@mesistemic.cat

 

Què passa si l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  accepta la meva petició de devolució?
Una vegada acceptada la petició de devolució, l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC  procedirà al reemborsament de la quantitat pagada en un termini màxim de 30 dies des que la petició va ser realitzada, pel mateix mètode de pagament utilitzat.

 

Informació sobre comandes

 

Com puc comprar a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC?
Pots comprar a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC a través de www.mesistemic.cat, “cistella”.

Com faig la comanda?
Primer has d’afegir els productes i les quantitats a la cistella, després dirigir-te al carret de compra i acabar tot el procés. Recorda que podràs revisar la compra abans de finalitzar-la.

Puc cancel·lar una comanda?
Les comandes solen enviar-se el mateix dia en què s’emeten. Per cancel·lar-les has de contactar amb nosaltres al més aviat possible a info@mesistemic.cat o bé trucar al +34 606459688. Les cancel·lacions posteriors al mateix dia seran processades com una devolució.

Com puc contactar amb el servei d’Atenció al client de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC? 

Pots posar-te en contacte amb l’Atenció al client a través de l’e-mail info@mesistemic.cat, al telèfon +34 606459688 o per correu postal, a ASSOCIACIÓ MES Pinar del Rio, 19, baixos 2. 08027 Barcelona, Espanya.

Quina és la regulació de preus de l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC?
Tots els preus es mostren en EUROS. Els preus mostrats a la web inclouen els impostos espanyols i l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC es reserva el dret a modificar-los en qualsevol moment. Els costos d’enviament i els aranzels no estan inclosos en el preu.

Quins mètodes de pagament accepta l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC?
La nostra botiga on-line permet pagar usant la teva targeta de crèdit o dèbit habitual.

Què haig de fer si tinc problemes amb un pagament a l’ASSOCIACIÓ MES MOVIMENT EDUCATIU SISTÈMIC?
Has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@mesistemic.cat