Tobada d'experiencies de Pedagogia Sistemica a Sabadell

XXIV Presentació d’experiències de Pedagogia Sistèmica a Sabadell

ATENCIÓ! Després de valorar amb les institucions i els espais on estem fent les formacions, i seguint amb les recomanacions del Departament d’Ensenyament davant el que estem vivint amb el Coronavirus, hem pres la decisió d’ajornar la XXV Presentació d’Experiencies al mes de maig. Us informarem de la nova data. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

L’objectiu d’aquestes trobades … 

és donar a conèixer experiències d’aplicació de la Pedagogia Sistèmica, que s’estan duent a terme a les diferents etapes i contextos educatius, com des d’altres contexts professionals, com ho és especialment el social, amb la voluntat que totes les persones que estan treballant des d’aquesta perspectiva, trobin un recolzament vivencial a les seves pràctiques pedagògiques i/o d’acompanyament, i que les persones que s’interessen en conèixer aquesta proposta trobin un espai on poder-s’hi posar en contacte. Els treballs que es presenten enguany són fruit dels projectes fi de curs de les darreres promocions d’Intervenció en Educació Sistèmica Multidimensional de les formacions de MES al territori i l’Institut Gestalt de Barcelona. Trobades que són la continuació de les que es feien fins ara a l’ICE de la UAB de Bellaterra i que a partir d’aquest curs es faran a Sabadell 

PROGRAMA 

18:00 Benvinguda i presentació de la Trobada, a càrrec de Roser Solé i Mercè Parés com a responsables de l’àmbit de les Presentacions d’Experiències de l’associació MES. 

18’10. “Rituals, a l’aula d’educació especial” a càrrec d’Alba Serres Robles. 

Viu a Girona i treballa de mestra al Centre d’Educació Especial CEE Palau de Girona 

18’40h. “Teixint les arrels, els fils parlen” a càrrec de Laura Gómez Garcia. 

Docent al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Art Tèxtil de l’Escola Massana a Barcelona i també ha treballat com a professora de visual i plàstica i batxillerat artístic. 

19’10h “ Contes encolorats” a càrrec de Patricia Pérez Gallego, Tècnica superior en Educació Infantil. Des de fa deu anys que treballa a l’Escola Bressol Municipal Cordelles de Terrassa 

19’40 “El teu ritme personal: la creativitat i la música a través de la mirada sistèmica” a càrrec de 

Santi Serratosa. Formador de percussió corporal, forma part de l’equip de professors de 

diverses universitats 

20:20 Acomiadament, a càrrec de l’Equip de la presentació d’Experiències del Vallès. 

Aquí pots fer la teva inscripció