XXV Presentació d’Experiències de Pedagogia Sistèmica (Virtual)

L’objectiu d’aquestes trobades és donar a conèixer experiències d’aplicació de la Pedagogia Sistèmica que s’estan duent a terme en diferents àmbits i contextos del nostre país amb la voluntat que totes les persones que estan treballant des d’aquesta perspectiva, trobin un recolzament vivencial a les seves pràctiques pedagògiques i que les persones que s’interessen en conèixer aquesta proposta, trobin un espai on poder-s’hi posar en contacte. Els treballs que es presenten enguany són fruit dels projectes fi de curs de les darreres promocions d’Intervenció en Educació Sistèmica Multidimensional de les formacions de MES al territori i l’Institut Gestalt de Barcelona.

Serà la primera vegada que ho farem pel canal YouTube de MES i en castellà, al no poder fer-se en viu per les mesures de confinament. Aquesta serà una trobada especial que es troba en plena crisi sanitària i que desgraciadament s’ha endut a un dels nostres ponents Llorenç Ladero Elias, a qui dedicarem un sentit homenatge.

PROGRAMA

  • Benvinguda i presentació de la Trobada, a càrrec de Roser Solé i Mercè Parés com a responsables de l’àmbit de les Presentacions d’Experiències de l’associació MES.
  • “De l’alegria a l’agraïment” a càrrec de Laia Tarrida Carrera Treballa a l’escola “Els Quatre Vents” de Canovelles, CAP, amb etnies gitanes i diversitat cultural.
  • “Compartint la mirada” de Bibiana Marin Martinez. Presenta un projecte relacional amb infants de 3 a 8 anys, fet a una escola lliure de Mallorca.
  • “Vincles” realitzada per l’extint Llorenç (que la presentarà el que va ser el seu tutor a la 13a. Formació de Pedagogia Sistèmica de l’IG de BCN, Joan Monlleó), que s’ha dut a terme al Centre de Teràpia Ocupacional ASPACE del Poblenou (BCN) amb persones adultes afectades de paràlisi cerebral. 
  • Acomiadament.

Pots accedir a la trobada clicant aquí